Man kan bli lycklig av mindre....
foto: Elle mat och vin |
Eller mer om man så vill...
Den här ljuvliga kakan hittade jag i Elle mat och vin, min favorittidning.
Superenkel att göra och magiskt god.
Recept:
8 pers
Tid:45 min + 1 natt i kyl
100 gram smör
200 g Digestivekex ( krossade )
300 g marshmallows
2 dl mjölk
500 g cream cheese
1/2 tsk vaniljextrakt eller vaniljsocker
1 1/2 dl vispgrädde, lättvispad
400 g frysta hallon
Gör så här:
Smält smöret, rör ner kexen och pressa ut i en pajform, 22 cm i diameter.
Smält Marshmallows och mjölk på låg värme. Rör om hela tiden.
Låt svalna. Vispa cream cheese med vanilj tills det är helt slätt.
Vänd ihop med den kalla marshmallowsmeten, Rör sedan ned grädden.
Strö över tinade hallon över kakbottnen, Spara hälften.
Klicka på smeten, bygg den som ett berg på höjden.
Låt stå i kyl över natten.
Purea resten av hallonen och skeda över såsen när du serverar kakan.
ENJOY
4 kommentarer:
Vad gott med cheesecake jag tror jag kommer över och smakar. Är det små marsmallows du har i?
Kram // Barbro
Ps tack för mailet som jag fick för ett tag sen Ds
Härligt recept ! Måste provas... Hur mår kissen../ Vendela Knudsen
Hi, long time I want you to say that you are my great role model ... a huge motivation. I after surgery, oncological. Everything looks very good. However, I have handicap ... but always think of you, in Your great optimism and joy of each day, which now also experiencing ... the world is really nice ... thank you for the many ... Vera
Hej!
Läste just om dig/er i ett nummer av Femina från förra året. Er historia griper verkligen tag. Önskar er allt gott!
Varma hälsningar,
Paul F
Skicka en kommentar