fredag 14 oktober 2011

Tack för allt!!!

Så var det över.....10 avsnitt av En andra chans.
Det är med så många känslor jag skriver det här!
Glädje
för att detta är bland det häftigaste jag gjort i mitt liv.
för att jag mött och fått lära känna några av de finaste starkaste människorna jag vet.
för att jag fått skratta så mycket under den här tiden.
Stolthet
över det jag faktiskt lyckats med under de här två åren
över att just jag tillfrågades att vara med i programmet
över min familj och mina vänner
över att vara mamma till Emma och Linus som är det bästa som finns
Lycka
över att ha blivit Fru Bresciani och fått den finaste make man kan drömma om.
över att ha ett så rikt liv
Överväldigad & rörd
Över alla fantastiska ord, värmande kramar och possitiv feedback jag fått av alla er!
Över er värme och er förståelse
Över de personer som kommer fram och talar om hur fantastiskt programmet är och överöser mig med komplimanger!! Alltid ber ni nästan om ursäkt för att ni tränger er på!? Jag blir ju överlycklig!!! Det är ju sådant som gör mig stark och jätte jätteglad!!! Tack!
Sorg
över att världen saknar en enormt stark, levnadsglad person med en humor utan dess like, glimt i ögat som inte lämnar någon oberörd, stort hjärta och ofattbart possitiva tankar!
Jag önskar att alla kunde tänka åtminstone lite som Pontus så skulle världen bli så mycket bättre!
Jag är så glad att jag hann träffa dig!
Oerhörd tacksamhet
över mitt liv!
och att ni velat dela det med mig under hösten...Det betyder massor!






Stora varma kramar till er alla!!!! / C

26 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen tack för att ni har visat mej er livsglädje. Har kollat alla programen och ni alla är enastående!!!!!!! Ville bara tacka.
Hälsa till de andra i "en andra chans". Kramar till er alla!!
/ Therese

cat sa...

Det har varit helt fantastiskt att få förmånen att få följa er till vardag och fest, sorg och glädje. Er livsglädje och förmåga att dela med er har strömmat ut ur TV-apparaterna. Jag kommer verkligen att sakna programmet.
Men vi ses vidare i bloggvärlden och det ska bli spännande att få följa med till ert nya hus. Med lite tur kanske vi även kan mötas IRL.
Ha de gott. Massor av smålandskramar från Catarina

Casa bianca di Mia sa...

Det har varit så roligt att följa programmet! Ni är alla så starka och härliga individer!! Det var fruktansvärt sorgligt att höra att Pontus gått bort! :(

Eftersom jag följt dig på bloggen, en tid innan programmet startade, känns det lite som att jag känner dig,! ;) Det är ju lite orättvist eftersom du inte känner mig på samma sätt, mer än genom bloggen. du kanske inte ens har sett en blid på mig!? (finns under fliken "om mig")
Det var hur som helst roligt att få kontakt med dig på chatten igår! :)

KRAM Mia

pssst.. använder du ofta linne? hihihii...

Stjärnor & Champagne sa...

Nu sitter jag här och lipar igen när jag läser detta:) Ja det har varit fantastiskt att följa er 4 men otroligt sorligt att det gick så galet för Pontus. Stor kram från mig:)

Marthina, Holmbytorp sa...

Det har varit fantastiska program! Tack för att vi fått följa er! Kramar.

a piece of happiness sa...

Japp, jag säger som Anne, Stjärnor&Champagne, här sitter man och lipar igen.

Jag tror jag kan föreställa mig hur överväldigad du måste känna dig. Jag tycker att det är bra att du känner så.

Sen tror jag att alla kan var överens om att en stor portion humor kan få vilken människa som helst att överleva. Det verkar ni alla fyra ha. Även Pontus....gaaaah vilken kille, vilken styrka, vilken glädjekälla.

Stor Kram LiseLotte

Hem och Harmoni Marie sa...

Kram till dig och kram till alla som bidragit till den underbara serien. Helt otroligt bra!

Kram och lycka till!
Marie

Anonym sa...

Tack för alla fina program,kommer sakna er.
Kram Barbro

Anonym sa...

Mycket bra program, tänkvärt att se när man gnäller över småsaker. Har fått en tankeställare, att leva mer i nuet och vara glad över det man har. Många skratt o många tårar. Tycker ni är otroliga! Tack för det! /Lena

Systrarna Virrpannor sa...

Har länge tänkt skriva till er men det har inte blivit av men nu ska jag ta mig i kragen och skriva. Hittade hit av en slump för ett antal månaders sedan, och fastnade för denna underbara blogg.

Hade jag inte hittat hit, är det inte säkert att jag sett att En andra chans skulle gå, men som tur gjorde jag det och jag har följ alla avsnitt.
Ett helt fantastiskt program, och ni som är med är ju helt otroliga!
Beundrar er verkligen!

Kramar från Mia

Hem och Lycka sa...

Det har varit en mycket bra och gripande programserie! Kram Mia

Peter sa...

En jättebra programserie och jag har sett alla program. Jag önskar dig och alla deltagare ett fortsatt bra liv. Jag kommer fortsätta att läsa din blogg.

Johanna Stålros sa...

Tack fina fina du för ditt bidrag till serien, fint att tårögt få bevittnat ditt ljuvliga bröllop!!! Känner att jag vill säga grattis fast än att jag vet att detta är inspelat i maj;) KRAM från mig

Ett hus i vitt sa...

Ojoj oj vilket avsnitt det var... Du är sååå underbart vacker Charlotte, vilken lycka! Det lyser om er! Och Nora med sin söta bebis och fina fina Jonas. Och många tårar föll över Pontus, så enormt sorgligt... :-(.

Tack för att du delat med dig av ditt liv och din livsglädje Charlotte!

Stor kram från Anette

VITA NYANSER sa...

Åh, vilka starka ord och starkt inlägg, med mycket känsla, så fint skrivet! Inte ett öga torrt igen!

Har inga ord.

Jag har jobbat med nyskadade som hamnar i rullstol och sett deras kamp. T.o.m någon som med vilja kört in i ett träd med mål att avsluta sitt liv och hamnade i rullstol utan att kunna röra mer än lite på armar, han började kämpa för att komma tillbaks och fick livsvilja, helt otroligt. Nu förstår jag att alla dagar inte består av vilja, att känslorna går upp och ner i berg- och dalbana. Men du sänder ut otroligt mycket positiva tankar!

Pontus livsglädje finns kvar i hjärtat, vilken otrolig livsinställning, där är det mycket att lära!!! Han har verkligen lämnat avtryck.

Kram Kram L-L

Anonym sa...

Tack för att jag fått följa med er, jag har gråtit många tårar, både ledsna och glada, glada för er styrka och mod! Kommer att sakna programmen. Carpe Diem får en ny innebörd...Kram!

Hvita Villan sa...

Såå tänkvärt program! Tack för att vi fått följa er! Pontus lämnar nog ingen oberörd. Läste innan programmets start om vad som hänt och näst sista avsnittet föll tårarna i floder. Han var ju så glad över sitt nya hus, trädgård och att han skulle få hålla dop för sitt gudbarn. Och så fick han knappt uppleva detta... Så fruktansvärd ledsamt...
Ta hand om varandra!

Kram Lizette

Marits vita skrin sa...

Älskar min matta :-)

Förra veckan när det var en förhandsvisning på Tordagens program och man fick se dig i Bröllopsklänning, jag började gråta redan då. Och nu i torsdags gt jag hela programmetkändes det som. Och precis dom du skrev, av både glädje och sorg.....
Vilket vackert bröllop :-) längtar som tusan efter mitt egnanär jag såg erat :-)

Många kramar
Marit

linda brandin sa...

Jätte härligt program. Tack för att du delade med dig av dig själv och din familj och dina tankar o känslor. Modigt! Lycka till med allt!!

Anonym sa...

Vad fint skrivet av dig, gråter när jag läser. Jag tycker det har varit helt enastående program som jag kommer att sakna jättemycket. Är djupt imponerad av alla deltagare, familjer o vänner. Tack för att ni delat med er av era liv.
Kramar i massor!

In my house sa...

Hej hopp min sköna böna.... Och stora förebild,,,, Mitt nysminkade ansikte får jag nu fixa till, efter ditt bröllop.... Så fint.... Sitter liksom med ett leénde, och är så enormt glad över att du har hittat en sån bra karl, världens största lycka till och varm varm kram från mig j

Anonym sa...

Kjære Charlotte :):) såååå fantastisk å følge deg og dei andre i serien der dere har vist fram deres nydelige personligheter. Veldig trist med Pontus. Gratulerer som fru :):):) så skjønn og hjertegod...både du og din familie. Så vakker brud og brudgom ....og så fine omgivelser og rammer rundt det heile. Kos deg vidare :) klem frå johanne

Johanna sa...

Det har varit en otroligt bra serie, såg varje avsnitt och längtade till varje vecka när ett var slut, kommer verkligen sakna serien:) tack för en jättebra serie, vilket fint bröllop!

Jag läste chatten efter sista programmet och vart förvirrad över alla dessa frågor om du använde linne haha.
Kram / Johanna

Anonym sa...

En underbar serie! Kommer sakna den på torsdagskvällarna.

Anette Ryan sa...

Hej!
Tusen tack för en fin serie till dig och de andra. Kan bara instämma med dig att Pontus var en mycket klok ung man som lämnade oss på tok för tidigt. Men man kan alltid hoppas att hans positivism fick plats i rutna och spred sig till så många det gick :)
Spännande med nytt hus, det ser väldigt mysigt ut. Kommer "behöva " kika öin här igen och kolla hur huset artar sig på insidan då jag gillar dina inrednings ideer.
Tjingeling Anette :-)

Lina ♥ C´est la vie sa...

Men åh jag måste se serien, jag får ta och göra det i efterhand helt enkelt. :) Kram till dig!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...