söndag 11 september 2011

struktur i tvättstugan....

Lite detaljbilder från tvättstugan! Spenderar man timmar där kan man väl ändå få ha det lite snyggt eller hur!!Burkar från Bloomingville och skopa från samma ställe!!Jag har en liten vision om att barnen ska vika in sin egen tvätt när jag sorterat dem, att de bara trippar in i tvättstugan och hämtar sin egen lilla låda och viker in det i sina garderober...Jaaa, vi får väl se hur det går med det!!


Snygg förvaring kan man aldrig ha för mycket av, flaggboxarna hittade jag på Rusta!


Plåtlådor från IKEA sväljer massor!! Udda strumpor tex, det känns som man bara har udda strumpor!!?? Tag från Granit

Ha en härlig söndag nu! Inte i tvättstugan hoppas jag!

Kram C

15 kommentarer:

Erika sa...

Vad jag önskar att jag hade ordning och reda i tvättstugan. Den är ständigt ett kaos :-( Men det där med vika tvätt lådor var en riktigt bra idè. Nu är de ju i och för sig ganska små mina troll, men duktiga på att lägga kläderna i tvättstugan så jag tror jag snor din Idè men gör det till egna tvättkorgar istället. Att jag inte tänkt på detta tidigare :-)

Hoppas du får en fin söndag och inte i tvättstugan ;-)

Kram

Så Vitt Jag Vet sa...

Snygga vita "burkar" för tvättmedlet... Ja är det ju mysigare att på jobba med tvätten om man har det snyggt runt.. Plåtlådan för udda stumpor var ju en bra idé...
Måste ännu berätta att ja oxå har en Linus,han är redan vuxen... Då fanns det inte alls någon med det namnet här omkring..Så man tyckte vi var lite konstiga.. Dottern heter Linn.. Det namnet var då jätte ovanligt här... Men för några år sedan fick båda namnen namnsdag i almanacken... Den finlanssvenska almanacken ...
Ha en skön söndag !
Kraam
Sanne

Erika sa...

Jo, vinprovningen. Ingen aning faktiskt, Italienska viner från norra Italien om jag inte minns fel :-) Men gott var det och det blir fler. När det är min tur att vara värd tror jag kanske att det kommer en och annan fråga från mig till dig :-)

Marthina, Holmbytorp sa...

Så otroligt snyggt! Får man lov att låna idén om udda strumpor? Det är ju lysande! Högen med ensamma strumpor växer ju ständigt, har så svårt att kasta dem för efter någon månad brukar den andra dyka upp :) Kram!

Casa bianca di Mia sa...

Snyggt!!
Flagglådorna, köpte du dem nyss??
Du, jag har nog udda strumpor, så det rymms i en stor papperskasse... minst...!
Ibland har jag god lust att ta ALLA strumpor, slänga skiten och köpa nya; en färg till varje familjemedlem!! Jag brukar lägga alla i en stor hög, så får stora killarna spela strumpmemory sen... hihi..

Ha en fin dag!
Kram Mia

Noamaja sa...

Precis så! Det är ju en superidé att barnen får varsin låda att fixa. När min äldsta dotter blev tonåring och började byta kläder 5 gånger om dagen fick hon välja mellan att vada i kläderna upp till öronen i sitt rum eller tvätta själv. (där fick jag hålla i mig lite ett tag för att inte både städa och tvätta åt henne) Hon valde ganska snart att tvätta själv;-)

Udda strumpor är ju en klassiker! Fin lösning du hittat på. Jag älskar Granit!

Ha en fin söndag!
A

Interiør 63º N sa...

Hei
Jeg kikket på dokumentaren om deg Charlotte, som du hadde linket til i ett tidligere innlegg. Jeg beundrer deg virkelig og synes du er kjempetøff :O)Vet ikke om jeg har klart å takle din situasjon på samme måte. Stå på ;O)

Klem Kirsti

Noamaja sa...

Ja visst är bloggvärlden härlig! Så mycket roliga, duktiga och inspirerande vänner man får!

I dagens inlägg länkade jag till ditt inlägg om Brigitte och jag hoppas det känns ok. Annars får du säga till!

Tack för allt du delar med dig av...både visuellt i er blogg men också livsinspirerande. Jag ser så lite på tv men nu blev jag tvungen att titta igenom alla avsnitt på svt play:-)

Keep up the good spirit!

Kram!

Hem och Lycka sa...

De där udda sockarna blir jag galen på.. Klicka på länken längst ned i min FB-ruta så kommer du dit man fixar gillaboxar!

Kram

millandante sa...

Jo men ser tvättstugan ut sådär så kan jag tänka mig en söndag i den;) Själv har jag tvättmaskinen bredvid toaholken, inte lika upplyftande hihi:)

Underbara glas du fått ärva!!

Kram

Anonym sa...

Måste bara fråga var har du hittat lådorna för tvättmedel, har varit på jakt efter något sånt ett tag.
Smart ide med lådorna.

Tina sa...

Jag har inte tittat åt tvättstugan på flera dagar. Vågar knappt öppna dörren, den har förmodligen vuxit av sig själv till bristningsgränsen, he he.
Så fint du har det där, min är inte renoverad ännu..

kram

Anette Ryan sa...

Hej! Snyggt i tvättstuga e kul och gör det lättare att vara där. Letar just nu "burkar" & grejer till in nya tvättstuga då vi bygger nytt hus.
Vill också passa på att tacka för ett fint program som du deltar i och att du delar med dig av ditt liv så fint och naket. Brukar inte titta så mycket på svt då jag är bosatt i Australien (och datoruppkopplingen inte alltid är så strålande el. snabb) men fick detta tips via en blogg och tänkte att detta ska jag kolla in. Har inte ångrat en sekund av det. Din energi och positivitet strålar ända hit ner på andra sidan jorden ska du veta :-)
Tjingeling och ha det så gott!
Anette :-)

Anonym sa...

hej charlotte.
såg del 5 idag om saknad ,hopp och insikt. När du står i vattnet på cyperna och mamma eva filmar,2veckor innan olyckan.
men du har syrran,petra,mamma eva,mormor och morfar där som ställer upp för er!
det är viktigt med vänner!
härligt när du hoppade i vattnet från rullstolen!
kram och ha en bra natt(detta skrivs natten mellan måndag/tisdag)

Karna sa...

Kjempe flotte detaljer til vaskerommet...trener alltid gode ideer til å få litt orden der....og disse boksene var jo bare midt i blinken...så takk for tips!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...