söndag 8 maj 2011

Sommarnytt!Medan M dricker drinkar vid poolen på ett härligt hotell på Cypern med familjen så plockar jag fram lite sommarnyheter i butiken....

Nu har nya tags kommit in, best mom gillar vi nu när det snart är Mors dag!
De här parmesanrivarna gick som smör sist, nu har vi fått in nya i vitt!
Nya stora korglyktor i natur och vitt....
De allra sötaste fotoramarna med hänge!


På onsdag sticker vi ner till Malmö för att träffa gänget i En andra Chans och se på tre avsnitt, åh vad spännande det ska bli! MYCKET märkligt att se och höra sig själv på TV men det jag sett är otroligt fint! De kan, Lisen Anne och Rickard =) Ni har något att se fram emot i höst!


Kramar C

4 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Parmesanrivarna såg både fina och funktionella ut.. helt i min smak. :)

Jag ser verkligen fram emot programmet, ska bli kul att se dig 'live'.

Ha det gott min vän,
kram Marie

Hem och Lycka sa...

Hej! Hittade en fråga från dig i ett gammalt inlägg där vi precis fått bebis. Du undrade om trästjärnan och galgen med träklykor i mitt inlägg. Minns inte om jag svarat dig men galgen har jag fixat till själv men trästjärnan finner du i min butik, kommer in nästa vecka igen till butiken (tillfälligt slut just nu).

kram Mia

milla-andante sa...

Håller med om både parmesanrivare och att det ska bli kul att se dig på tv!:)

Kram kram:)

Vad är en paraplydrink... ;)

milla-andante sa...

Ni har så mycket fint!!!

Blev så glad när jag såg att du gillar Millandante, och försökte hitta dig på FB, men det gick inte. Däremot hittade jag en artikel från 2009 där jag läste din historia. Tårarna rann och jag blev så berörd av allt som hände i samma veva och av din enorma styrka. Jag känner ju igen mig i mycket, kommer ihåg den värsta dagen då min son gråter vid min sjukhussäng och jag inte kan trösta honom, varken med tal eller kramar då jag är totalförlamad. Just det där med mammarollen... Förstår att du liksom jag njuter av att få finnas, få följa barnen och bara vara med i livet!:)

STOR KRAM till dig Charlotte!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...