onsdag 17 februari 2010

trädgårds längtan.....

...börjar väl alla få nu!

Nu får det räcka med snö!!!
Idag var jag i farsta centrum med min goa svägerska A och efter att vi druckit latte, garvat massor och avhandlat en massa viktiga ämnen :-) så gick vi runt lite....Idel vårfärger, picknickkorgar, inredning för trädgård var man än tittade. Allt känns vår! När det var dags att fara hemmåt blev man varse den bistra verkligheten...Jaha, snöstorm igen!

Den här vintern har inte varit nådig mot dem som sitter i rulle. Själv kommer jag förmodligen se ut som en Bulgarisk kulstöterska ( inte lika hårig kanske ) efter allt harvande i snön....
Men man får se det positivt...jag kan bara kasta förstående blickar mot dem som svettas och kämpar med hantlarna på gymet och fortsätta mot benpressen med mina spänstiga, vältrimmade biceps hihi.
Men om vi lyssnar lite extra noga, hör man inte vårfåglarna kvittra lite extra glatt? droppade det inte lite från taket? Värmer inte solen en del och borde man inte kunna sitta ute och ta ett glas vin snart? Hoppet är det sista som sviker.....

Tur att vårsakerna är på väg in i butiken.....

Bjuder på lite vårinspiration. Man kan ju alltid börja organisera förråden :-)

Affari har jättemysiga trädgårdsprylar. Mycket av detta hittar ni snart på Villa Vintage

Den här undrabara hängmattan är på väg in till Villa Vintage, och jag vet i allafall en trädgård den kommer hänga i...
Kram C

9 kommentarer:

Linruz sa...

Vår längtan är stor.
Den blir inte mindre direkt efter ha sett dina insperations bilder...
Kram kram Lina

Mimmi sa...

Underbar inspiration! Det kan man behöva när det snöar för fullt utanför fönstret.

Denna vinter har det varit svårt för alla att ta sig fram, men jag har inset några gånger att det måsta vara ett h...te när man har hjul. Positivt tänkande skadar inte.

Skrållungar och skärgårdsliv sa...

Hej!

farsta centrum besöker jag gärna oxå. Gillar upplägget, det är lagom avstånd och allt samlat på samma ställe. Efterfrågar dock föer inredningsbutiker såklart...hahaha.

Tänk om man hade sådan ordning i förrådet!
Mitt framtidsprojekt är att få ett eget växthus/ förråd där jag själv får husera med MINA blommor och möbler och inte behöva dela med sambons snickeriverkstad....

Ha det gott!
Kram Nadja

Stjärnor & Champagne sa...

Suck håller verkligen med om snön. Bilderna ni visar gör ju att man vill ha vår. Hm måste fråga. Den fina silverlyktan som ni har eller hade som jag har frågat om förut och fått svar men glömt. Den orientaliska, lite större, har ni den kvar? Om vad kostade den?

Kram Anne

Stjärnor & Champagne sa...

Åhh vill ha en lykta, suck så fina....Jag har köpt på Kung Karusell, kolla där.4:an slut och kommer inte in.
Kram Anne

Nettan sa...

Ja va ä det frågan om! MER snö! Du tar dig ut i alla fall..själv skyller jag på att det ä jobbigt med barnvagnen i drivorna...kanske kunde få lite muskler av det oxå om man bara kämpad på lite..latfia!;-)
Längtar vrkligen att få påta å pyssla i trädgården lite..eller ligga i hängmattan oxå för den delen!;-)
Ha en fin helg!
Kram Nettan

Lina ♥ C´est la vie sa...

Underbara trädgårdssaker!
Ha en fin helg systrar två,

Lina

Jessica sa...

Är det öppet idag fast det är snöstorm tro?? Jag har hört talas om en dörrmatta vi behöver....ryktas om att det finns en med stjärna på!

Brabourne Farm sa...

I love the hammock - the perfect place to spend a long afternoon! Thank you so much for visiting and for your lovely comment. Leigh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...