tisdag 13 oktober 2009

Vänta nu,,,,, Vad är det här för bild????

Jo förstår ni, det är en Väldigt stor gravidmage, ännu så länge kan jag se mina tår men knappt. Denna stora kula är också anledningen till att härliga systeryster själv drivit bloggen de senaste månaderna. Med begynande havandeskapsförgiftning, grym foglossning, mördande migränanfall, trotsig 2-åring, man på utlandsövningar riskerandes sitt liv för andra länders kvarlämnade skitminor i vattnet är väl inte fix och pysselhumöret på topp. (Nu gnälls det i högre hastigheter men vem påstod: att vara gravid är det underbaraste som finns?) Har dock lyckats fota ett par höstiga bilder på lite kudd och plädmys som jag tillbringar mycket av min tid inlindad i just nu gnagandes på russinlimpa som är den senaste trösten jag har. Jag har aldrig tidigare längtat så HÅRT efter JUL som detta år då denna lilla skrutt är planerad.... ja 24 dec, kanon va. Men med en man som bubblar efter minor världen över går allt inte att planera.....



13 kommentarer:

Helena sa...

Vilken härlig mage du har, det är så mysigt med gravidmagen, men som du säger...inte alltid kanske. Kan förstå att inte blogghumöret har varit på topp sista tiden. Vad kul att den lilla ska komma på julafton, lycka till med allt! Kram Helena

Nettan sa...

Heej tjejer!
Å tack så jättemkt för era gulliga kommentarer!! Å stort grattis till dig Maria!Så fin mage! Vilken julklapp!;-) här kan det kanske bli en liten lucia..10 dec är det sagt!..inte helt komplikationsfritt här heller..

Å Charlotte..läste repotaget i mama..du är bara heelt otrolig!! Grät floder å beundrar dig massor!!

Stoor kram Nettan

Hem och Harmoni Marie sa...

Åh, beräknad till julafton... min födelsedag!
Det är inte så illa som folk tror att fylla år då, det är mysigt!

Ha det gott och ta hand om dig, kram Marie

Stjärnor & Champagne sa...

Beräknad på julafton, där ser man. Min mormor var född då...Vilken fin mage vännen...Hm låter inte som en kul graviditet med alla problem och maken som är långt borta. Jag förstår att du längtar till julafton. Ta hand om er..

Kramkram Anne

Thorins Trädgård sa...

ah, man vet inte om man ska lyckönska till eller tycka synd om dig :D

Skojar bara. Jag förstår att det är jobbigt med en tung graviditet kombinerat med att stundtals sköta hela hemmalivet ensam. Men jag säger som Jonas Gardell sjöng "Ge inte upp det finns en morgondag"...

Tänk dig nu Jonas Gardell, högt sjungades denna uppiggande lilla visa :D

Marit

Sara sa...

Jättefin mage! Kämpa på:)

Designe sa...

Vilken härlig mage!:) Åh fy du har inte haft det lätt men så får du en fin julklapp sen då!:) Jag fyller år 4 dagar före jul och det är jättemysigt!
Ha det så gott så länge! Kram :)

Karna sa...

Så koselig at du venter barn, håper det går greit....ikke fullt så koselig hvis du ikke er helt frisk...du får ta det med ro og bare glede deg til babyen er i hus!

Jenny sa...

Hej!
Vilken söt gravidmage:) Får se om den lilla vill komma ut på julafton eller om han/hon håller sig tills mellandagarna;)

Ha en bra eftermiddag!

kram Jenny

mammaxtre sa...

Idag har jag räknat ut att det är 71 dgr kvar till julafton. Tiden springer iväg. Snart är bebben hos dig.

ANETTESHUS.COM sa...

Ååå, gratulerer så mye, Maria! Jeg viste ikke at du var gravid:) Magen er bare helt underbar;) Håper resten av svangerskapet blir fantastisk!! Kanskje blir det verdens beste julegave i år?!

Klem Anette:)

According to Nicky sa...

Gud vilken härlig blogg du har!! Första gången jag är här men, kommer tillbaka igen! :)

Önskar dig en fin kväll! :)Kram/Nicky :)

Barn & Inredning sa...

Åååå så underbart...jag vet ..att vara gravid,är inte roligt...håller med dig!!
MEN så vet man att det blir sååå underbart sen när krabaten kikar ut...och det är ju det som är mysigt.
24 dec, det blir bra min mellersta tjej,var uträknad på nyårsafton....men kom den 22dec....så inget man kan planera...och varför ska man det?
Ha det så bra,vila i massor
Kram Malin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...