söndag 18 oktober 2009

Jag snodde den.....

Den här underbara tapeten pryder nu min gästtoa, precis bredvid butiken så just nu en kundtoa. Nu snodde jag inte rullarna från affären men iden från A la Nettan . Hon har denna eller liknande tapet på en av hennes toaletter och jag vart bara tvungen att härmas, hoppas det var ok Nettan? Målat, tapetserat, kaklat och fogat har jag så klart gjort själv, men i somras innan alla mina krämpor gjorde sig gällande. Nu saknas bara lite lister runt kaklet men det överlåter jag till mannen i huset.... å då kan det dröja. Ni som besökt kundtoan i butiken vet också att vissa dagar fungerar den som lagerlokal men finns det hjärterum finns det stjärterum.

Ha det så gott /M

12 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Ursnyggt, jag är verkligen inne på det svarta och vita. Vad duktig du är som har tapetserat, målat och kaklat själv.....Verkligen jättefint...
Kram Anne

Thorins Trädgård sa...

Verkligen supersnyggt!

Kanske fler som snor Nettans idé nu :D

Marit

Erika sa...

Åh gud vad snyggt, väl värt att fråga om toalett när man kommer till er :-) Älskar det svart vita randiga. Superfint!

Kram Erika

Nettan sa...

Hallå tjejer! Va kul att jag kunde inspirera lite!! Blir bara glad för en liten länk;-) Å har skickat en tillbaks till er!!
Blev verkligen supersnyggt, läckra detaljer oxå! Hoppas verkligen att jag kan besöka er butik någon gång..vore himlans trevligt att träffa er "live" oxå!
Ha det bra!
Kramkram Nettan

Träningsvärk Med Jeanette sa...

Såå snyggt!!
Måste visa mannen !
Så vill jag ha på våran lilltoa! :)

Kram Jeanette

Albertines verden sa...

Hei. Så lekkert badet ble! Striper på veggene er alltid fint og så tidløst. Er ikke like ofte inne og blogger nå for tiden. Holder på å planlegge julen i butikken. Og det gjør vel kanskje dere også. Jeg har planer om å åpne julebutikken 16. november. Da dekker vi alle glassruter og jobber hele helgen. Og vips! så er det jul, jul, jul på mandag morgen. Da inviterer vi inn til gløgg, pepperkaker og julemusikk akkurat denne dagen, og så lar vi det ligge frem til 1. desember. Ellers blir man jo ko-ko i hodet! Ha en fortsatt fin uke!

a piece of happiness sa...

SUPER SUPER fint verkligen.
Jag kommaer att dyka in i er affär inom snar framtid. Min runda lykta behöver en kompis. Hoppas ni har en kvar.

/LiseLotte

Cecilia sa...

Sååå snyggt!!! =) Är själv lite av en "sucker" för randiga grejer, så hela vårt sovrum fick svartvitrandiga väggar =D (http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.10597207)
Ha en fin dag! Kramar, Cecilia

Malin - I min trädgård sa...

Snyggt badrum och snygg tapet!

Läste inlägget nedan med bamsemagen - vad härligt - grattis! Men inte till foglossningen och problemen... baksidan av graviditeten. Har också en son om är 2 år och en liten på gång och gryyym foglossning. Tur att jag har en dator ;-).

Lycka till!

Kram M

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin tapet, och så fint med vita kakelfogar. Såg ett horn och skinn lite längre ner, visst är det fint med såna inslag. Fast samtidigt tycker jag det är bra att vi bara har det i ett rum! Och saffranshonung, det lät himla gott.. Tack för bra vintips också, iCastei, det ska jag köpa hem mer av. Jättegott.
Ha en fin kväll
Kramar
AnnaMaria

Unknown sa...

Har bara en kommentar, förrutom att jag är helt insnöad på svart och vitt.

SKITSNYGGT!!!

Unknown sa...

Har bara en kommentar, förrutom att jag är helt insnöad på svart och vitt.

SKITSNYGGT!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...