torsdag 3 september 2009

M´s matsal...

idag visar vi lite foton från M´s matsal som just fått sig en makeover..Nya tapeter från Sandbergs som hon satt upp sjäv, bebismagen till trots. Hennes J ska få detta som "överraskning" när han kommer hem från tjänsteresan. Här ligger frugan minsann inte på latsidan och äter praliner :-)

De flesta av möblerna och inredningen kommer från vår butik Villa Vintage...

Här står M själv i egen hög person. Hon kommer förmodligen strypa mig nu när jag satt ut den här bilden, men vi har kanske varit lite väl privata hittills :-) Men det blir väl ändring på det nu efter repotaget i Mama nästa vecka. (Vissa har visst redan fått tidningen ) Spännande jag har inte ens sett det själv, men med kanonjournalist Moa Herngren och en proffs fotograf som heter Alicia borde det bli fint!

Plättar i luften i järnvas.


De här lyktorna var så himla fina tycker vi... Två står hos M, två står hos C och resten på Villa Vintage!


Resultatet!! Fint va! Den mäktiga lyktan är också från vår butik. Den ger ett enormt vackert sken på kvällen!! Trodde man skulle bli lite rikare som butiksägare, men det verkar liksom bli tvärtom....men vi får ju fint hemma.
C´s lägenhet består just nu av flyttkartonger och är ingen vacker syn, men snart blir det radhusbilder!!
Sköt om er nu allihopa och om ni har någon fråga angående artikeln om mig så bara hör av er :-) Jag pallar det mesta ;-)
Stor varm höstkram C & M

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Har just läst reportaget om Charlotte i Mama, och vill bara uttrycka min beundran för dig! Du beskriver så otroligt levande och ärligt allt som hänt dig, och jag tog verkligen till mig din berättelse. Den ger perspektiv och framför allt, tillförsikt. Stor kram till dig från en läsare i Bromma.
Cissi

Marits vita skrin sa...

Åh vad kul med Mama. Jag älskar den tidninigen. Det blir till att ut och köpa på en gång...

Och jag älskar att ni har vin-tips på bloggen, vinälskare som jag är. Just nu dricks Vicars coice här hemma för jämnan ;)

Kram på er
Marit

Lina ♥ C´est la vie sa...

Oh jag har lust läst reportaget jag med. Jag rös o hade tårar i ögonen. Man får verkligen perspektiv på sitt liv, på tillvaron. Men du ser fantastisk ut och vilka vackra barn. Jag önskar dig all lycka med butik, hem och allt du tar dig för. Ni har en mkt fin blogg!! Varm kram från Lina i Tumba Gamla Villastad.

Erika sa...

Superfin matsal. Den där stora lyktan blev jag väldigt sugen på. har precis tagit in soffbord till butiken, brickbord i orientalisk stil och självklart landar ett hemma, vet precis hur det är. I alla fall skulle den där fina lyktan passa fint hemm hos mig. Kommer ner i morgon och kikar. Om du inte har sett reportaget ännu så tar jag med mig min tidning. ska bli spännande.

Kram
Erika

vardagsvitt sa...

Tack för titten, så trevligt med "nya" besökare!
Heja M bra gjort med tapeterna för så här är det: En redig kvinna reder sig själv!
Nu kan du med gott samvete smaska i dig praliner.
Hoppas ni får en trevlig helg Kram Marith

♥ Affi ♥ sa...

Hej!
Kommer att läsa reportaget i Mama så fort jag lägger vantarna på ett ex.

En fråga..
Jag har tänkt att göra en liten utflykt någon helg och titta på lite mysiga inredningsbutiker. Er verkar vara jättefin. Finns det fler i Nynäshamnstrakten som är värt ett besök om jag ändå beger mig dit?

Kram Affi/ I min värld
http://iminlilladelavvarlden.blogspot.com/

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint det blev i matsalen. Jättebra jobbat. Var längesedan jag läste Mama men det får väl bli ett undantag denna gång då.
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Stjärnor & Champagne sa...

Oj vad fint och jag är sååå nyfiken på tidningen. Vilka lyktor, gillar den stora och önskar att jag bor i Nynäs. Den ger mig ett habegär..

Kramkram Anne

Wernersson Design sa...

Hej Två systrar! Sjuuukkkt fin blogg! Vart hittar jag er butik? Jag undrar om lite tips, har en altan i vitt och högt i tak (tegel ovan) med inglasade väggar runt. Jag undrar måste en veranda vara skärgårdsinspirerad? Vi har golvvärme och kan sitta ute på vinter. Känns som det ska funka då åxå. Läste även jag i Mama när vi satt på akuten med lillan, måste haft en vakande ängel över sig! Du är så stark och vacker! MVH Therese

Nilla sa...

Jättefina lyktor! och vilken fin blogg ni har. Ha det det jättebra.

Åsa sa...

Hej
Blev förälskad i lyktan i silver med orientalisk inspiration... Vart kan jag köpa den? Samma sak med väggexten - skulle passa perfekt (tror jag ...) i vårt kök? Vilka är måtten och vart kan jag köpa den?
HÄlsingar Åsa i Sandviken

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...