onsdag 10 november 2010

Kick-off för julen

Vi ursäktar våran frånvaro och skyller på snoriga barn, massa jobb, fester, resor och slöa soffkvällar med ett och annat glas mulligt höstvin i handen. Helt plötsligt fick tiden för sig att flyga fram och snart är det jul. Härligt...i fler bemärkelser för mig. Min kära J kommer hem och skall efter jul sluta veckopendla efter 10 ÅR!!!!! Herre gud hur ska det bli...en vardag tillsammans. Och vad skall jag göra med all tid jag kommer att få över???? Ta upp träningen som legat nere i över tre år sedan lilla M kom kanske. Från att ha tränat två timmar per dag 4-5 dagar i veckan till att max gå en shoppingrunda på stan. Har lite att ta igen va?

Onsdagen den 17 november 17.00-19.30 har vi julkick-off på Villa Vintage. Vi bjuder på dryck och tilltugg och 20 härliga % på hela vårt grymma sortiment. Bland annat dessa härliga koppar att dricka exempelvis varm choklad med päroncognac i.


Välkomna alla
3 kommentarer:

milla - andante sa...

Kanske hinner från Bohuslän till Nynäshamn på en vecka... hihi.. såå roligt det hade varit att komma!

Kram:)

Carina i Ockelbo sa...

aå mysiga koppar texten ser ju ut som korsstygn

Annas Lycka sa...

Men vad är det där för muggar!!!! Jag blir kär!!!! Oj så snygga. Pris? Märke??? Ooooo så jag skulle vilja ha dom där ...... ;)

Hoppas allt är finfint! Kramen ! Anna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...