måndag 10 maj 2010

Hon har gjort det igen.....

En njutning för öga och gom.....

Har just ägnat över en timme åt att bläddra, sukta, frestas och njuta av den här underbara kokboken av härliga Leila...Recepten ser livsfarligt goda ut och fotona är fantastiskt fina.. Det är inte bara en receptbok, det är ju även inredning och inspiration i en härlig blandning.

När jag kommit ett par sidor in i boken hörde jag mig själv högt och tydligt lova sambon att jag ska bannemig laga varenda recept i den här, från början till slut.....

( ungefär med samma övertygande röst jag lovade barnen ett varsitt marsvin i ett svagt ögonblick, fast jag tror det här löftet kommer dofta betydligt godare )

Jag såg en film där en en tjej lagade franska recept efter en känd frans kock och bloggade om det, minns inte vad den hette ( julia Childs kokbok? ) men filmen var jättebra. Kanske får ni se ett och annat recept om jag håller löftet ;-)

Stars and stipes känslan finns..


Härliga Italienska recept som borde passa min darling..

Till sist min skylt som jag köpte på Bubba Gump i Fort Lauderdale....
Så sant så sant, eller hur mammor!!
Eller vi kanske ska fråga våra män och barn ;-)


Charlotte

8 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Den boken kom hem till mig idag, har inte hunnit att kolla i den. Den skylten var fin. Hoppas att allt är bra. Marsvin näe brrrr, hihi.
Kramkram Anne

Hem och Lycka sa...

Håller med dig, den är en ny bibel här hemma (A piece of cake var den första ;-))

kram Mia

Stjärnor & Champagne sa...

Stormtrivs med lyktan; tack...Den andra har fått flytta hem till min vän. Dessvärre tror jag inte att det jäk....olivträdet kommer att överleva. Tappar massor av blad, jaja 129:-/ Kramkram Anne

carina sa...

HÄJ!
Jag ska oxå göra ALLT i den boken...började igår med att baka bagels! Oj vad goda! Mathilda ville så gärna görs cinnamon & raisins (finns inte i boken...fuskade med en egen variant där!) men oj vad magen är full med bagels nu!!!
Kram kram
Cariiiiiina

AC sa...

Köpte boken i söndags och ser att den är i samma klass som a Piece of Cake. Och den är verkligen välanvänd, tummad och spilld i här hemma;)Det är oxå perfekt att ge bort hennes bakverk som present. Uppskattas lika mkt som att ge bort själva boken.
Kram AnnaCarin

Nettan sa...

Å har inte inhandlat den än...måste fixa det ngn dag!! Har alla hennes andra å de används flitigt!! ...bara så insp å bläddra i om inte annat!!
Tackar för söta kommentaren hos mig..tror oxå att det är värst för lilla mig!;-)
Kram Nettan

Lilla gårdshuset sa...

Javisst är det en underbar bok. Hon har verkligen lyckats igen. Jag har bakat blåbärspajen med råsocker i. MUMS!

Kramis/Heléne

Anonym sa...

Hej!
Jag är också Leila älskare. Har gjort många goda recept från henne.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...